Охладител за вграждане Electrolux KBW5T

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.electrolux.bg

4 069,00 лв.
На склад
SKU
KBW5T
купи на изплащане
12 x 379.77 лв.

Температура между 5°C и 20°C

 

Поддържайте виното на идеалната температура в нашия охладител за вино за вкусна чаша всеки път. Лесно е да изберете температура между 5°C и 20°C, така че да можете да контролирате точната температура, с която желаете да бъде Вашето вино.

Съхранявайте до 18 бутилки

 

Забравете за липсата на място в хладилника, за да съхранявате виното си за вечеря. Нашият охладител за вино разполага с място за съхранение на 18 бутилки наведнъж.

Съхранение на по-големи бутилки

 

Този охладител за вино побира дори големи бутилки от магнум шампанско до просеко. Проектирани за абсолютна гъвкавост, рафтовете могат да съхраняват разнообразни по форма и размери бутилки. Винаги ще имате място за любимата си напитка.

Виноохладител за вграждане

Телескопични дървени рафтове

Този компактен охладител за вино съхранява до 18 бутилки вино, така че винаги ще имате достатъчно бутилки, готови за сервиране и можете да зарадвате гостите си с вино, охладено до идеалната температура.

Тази компактна винарска изба предлага най-добрия стил и гъвкавост. С тази винарска изба можете да сте сигурни, че бутилките ви се съхраняват при точно необходимата температура. Директният контрол на температурата ви позволява да настроите температурата от 5 до 20 градуса. Перфектно съвпада с останалите кухненски уреди от Electrolux.

Независимо дали шампанско или просеко, този охладител за вино може да побере бутилки, които се различават по размер и форма. Гъвкавият му дизайн разполага с повече пространство между рафтовете, което позволява съхраняването на виното в различни позиции, без да е необходимо да коригирате настройката. Поддържане на всяка една колекция охладена и разнообразна.

Този охладител за вино има елегантен, безшевен завършек. Проектиран без никакви дръжки, той се отваря с леко натискане. Той също се подравнява с други уреди Electrolux, поддържайки безупречен вид в кухнята.

Цвят: mat black

Повече информация
Дълбочина 54.5000
Ширина 59.5000
Височина 45.0000
Енергиен клас F
No Frost Не
ean 7332543791088
Electrosound AEG и Electrolux © 2024.