Комбиниран плот с абсорбатор AEG CCE84779FB

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

4 799,00 лв.
На склад
SKU
CCE84779FB
купи на изплащане
12 x 447.91 лв.

СВОБОДА В ДИЗАЙНА НА КУХНЯТА

 

КОМБИНИРАН ПЛОТ И АБСОРБАТОР

Тази комбинация от индукционен плот с мощен вграден абсорбатор Ви дава необходимата свобода в дизайна на кухнята. Сега имате повече място за Вашите уникални идеи за оформление на кухнята.

DOUBLE FLEXIBRIDGE

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ И КОМБИНИРАЙТЕ ДО ЧЕТИРИ ЗОНИ

ТDouble FlexiBridge Ви позволява да използвате дясната или лявата страна на плота, за да персонализирате собствена зона за готвене, като комбинирате до четири зони. Позволява Ви да готвите с тенджери, тигани и дори планча грил с различни размери за максимална гъвкавост.

ФУНКЦИЯ БРИЗ

 

ПРЕМАХВА БЕЗШУМНО ПАРАТА И МИРИЗМИТЕ СЛЕД ГОТВЕНЕ

След като приключите с готвенето, се насладете на храната си и дискретно освежете кухненския въздух. Функция Бриз тихо пречиства въздуха в кухнята без да нарушава атмосферата за Вас и Вашите гости.

ФИЛТЪР 2 В 1

 

ВЪЗДУХА В КУХНЯТА ДА ОСТАВА СВЕЖ И ЧИСТ

Филтърът 2 в 1 комбинира филтър за мазнини и филтър от въглен, който премахва мазнините и миризмите. Ако уредът е монтиран в режим на рециркулация, тогава е необходим филтър 2-в-1. Филтърът се сваля лесно и може да се мие в съдомиялна машина.

ПРИЛОЖЕНИЕ MY AEG KITCHEN

 

Приложението My AEG Kitchen допълва Вашето преживяване при готвене, като без усилие предоставя ръководство стъпка по стъпка на една ръка разстояние. Помага Ви да се запознаете с Вашия уред, така че да извлечете максимума от всичките му удобни и вълнуващи функции.

КОМБИНИРАН ИНДУКЦИОНЕН ПЛОТ С АБСОРБАТОР 83см

ComboHob MultiBridge обединява мощен индукционен плот и въздушна екстракция в един майсторски уред. Дизайнът на кухнята вече не се ограничава до това къде може да се постави абсорбатор. Насладете се на свободата в дизайна с удобството на хибриден плот.

Технологията Hob2Hood позволява автоматична екстракция по време на готвене. Ако увеличите или намалите температурата на плота, вентилаторите на абсорбатора ще се адаптират спрямо температурата. По този начин можете да се фокусирате изцяло върху Вашата храна.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ И КОМБИНИРАЙТЕ ДО ЧЕТИРИ ЗОНИ С DOUBLE FLEXIBRIDGE. Double FlexiBridge Ви позволява да използвате дясната или лявата страна на плота, за да персонализирате собствена зона за готвене, като комбинирате до четири зони. Позволява Ви да готвите с тенджери, тигани и дори планча грил с различни размери за максимална гъвкавост.

Нека вкусът заеме централно място с функцията MultiBridge. Насладете се на подобрено разпределение на топлината, автоматично изравняване на мощността и равномерно нагряване на по-големи съдове или планча грилове. Издигнете готвенето на по-високо ниво и се забавлявайте.

ФУНКЦИЯ БРИЗ ПРЕМАХВА БЕЗШУМНО ПАРАТА И МИРИЗМИТЕ СЛЕД ГОТВЕНЕ. След като приключите с готвенето, се насладете на храната си и дискретно освежете кухненския въздух. Функция Бриз тихо пречиства въздуха в кухнята без да нарушава атмосферата за Вас и Вашите гости.

Решетката за екстракция в центъра на ComboHob е напълно подвижна. Осигурява достъп до алуминиевия филтър за мазнини и високоефективния филтър за миризми отвътре за безпроблемна поддръжка и продължителна работа на уреда.

Управление на функции: 3-степенна остатъчна топлина, Акустичен сигнал, Автоматично (екстрактор), Бустер, Бриз (екстрактор), Заключване за защита на деца, Еко таймер, Индикация за почистване на филтъра, Flexibridge отляво и отдясно, Памет нагряване, Функция за заключване на бутоните, Minute minder, Пауза, Powerslide, Изключване на звук, Таймер

Индукционни зони с функция за усилване на мощността Booster

Функция за заключване за защита на деца

Индикатор за насищане на филтъра за мазнини

Вид и брой филтри за мазнини: Алуминиев касетъчен, 1

Индикатор за насищане на филтъра от въглен

Диаметър на изхода за въздух: 227 мм

Автоматично изключване за безопасност

Hob2Hood управление

Засичане на съда

Повече информация
марка AEG
ean 7332543802425
Вид комбиниран
Брой зони 4
Дизайн фасет
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.