Комбиниран плот с абсорбатор AEG CCE84543FB

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

3 599,00 лв.
На склад
SKU
CCE84543FB
купи на изплащане
12 x 335.91 лв.

ФУНКЦИЯ BRIDGE

 

КОМБИНИРАЙТЕ 2 ЗОНИ ЗА ГОТВЕНЕ

Функция Bridge (Мост) комбинира две зони за готвене в една, за да пасне на всеки по-голям или дълъг съд. Споделяйки една и съща настройка за температура и време, свързаните зони са идеални, когато готвите за гости и по-големи тържества.

4 ИНДИВИДУАЛНИ ЗОНОВИ КОНТРОЛИ

 

4-те индивидуални зонови контроли Ви позволяват да управлявате 4-те различни зони за готвене и да задавате отделни таймери за всяка. Другите функции включват 9 нива на мощност, функция Power Вoost, активно докосване, заключване за деца и управление Hob2Hood.

ФИЛТЪР 2-В-1

 

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ. ЛЕСНО СВАЛЯНЕ

Филтърът 2-в-1 комбинира филтър за мазнини и филтър от въглен, като премахва мазнините и миризмите. Ако уредът е монтиран в режим на рециркулация, е необходим филтър 2-в-1. Филтърът се сваля лесно и може да се мие в съдомиялна машина.

АВТОМАТИЧНА ЕКСТРАКЦИЯ С HOB2HOOD

 

Технологията Hob2Hood® позволява aвтоматична екстракция по време на готвене. Ако увеличите или намалите температурата на плота, абсорбаторът ще се регулира съответно. По този начин оставате фокусирани върху храната.

ФУНКЦИЯ BOOST

 

БЪРЗО ПОЧИСТВА ВЪЗДУХА В КУХНЯТА

Когато кухненските изпарения или пара станат твърде много, натиснете функция Boost на абсорбатора за моментално мощно изсмукване. Boost се активира за 10 минути за ефективно почистване на въздуха в кухнята.

КОМБИНИРАН ИНДУКЦИОНЕН ПЛОТ С АБСОРБАТОР 78см

ComboHob MultiBridge обединява мощен индукционен плот и въздушна екстракция в един майсторски уред. Дизайнът на кухнята вече не се ограничава до това къде може да се постави абсорбатор. Насладете се на свободата в дизайна с удобството на хибриден плот.

Технологията Hob2Hood позволява автоматична екстракция по време на готвене. Ако увеличите или намалите температурата на плота, вентилаторите на абсорбатора ще се адаптират спрямо температурата. По този начин можете да се фокусирате изцяло върху Вашата храна.

КОМБИНИРАЙТЕ 2 ЗОНИ ЗА ГОТВЕНЕ С ФУНКЦИЯ BRIDGE (МОСТ) Функция Bridge (Мост) комбинира две зони за готвене в една, за да пасне на всеки по-голям или дълъг съд. Споделяйки една и съща настройка за температура и време, свързаните зони са идеални, когато готвите за гости и по-големи тържества.

Нека вкусът заеме централно място с функцията MultiBridge. Насладете се на подобрено разпределение на топлината, автоматично изравняване на мощността и равномерно нагряване на по-големи съдове или планча грилове. Издигнете готвенето на по-високо ниво и се забавлявайте.

ФУНКЦИЯ БРИЗ ПРЕМАХВА БЕЗШУМНО ПАРАТА И МИРИЗМИТЕ СЛЕД ГОТВЕНЕ. След като приключите с готвенето, се насладете на храната си и дискретно освежете кухненския въздух. Функция Бриз тихо пречиства въздуха в кухнята без да нарушава атмосферата за Вас и Вашите гости.

Решетката за екстракция в центъра на ComboHob е напълно подвижна. Осигурява достъп до алуминиевия филтър за мазнини и високоефективния филтър за миризми отвътре за безпроблемна поддръжка и продължителна работа на уреда.

Управление на функции: 3-степенна остатъчна топлина, Акустичен сигнал, Автоматично (екстрактор), Auto Breeze, Бустер, Функция Мост отляво, Заключване за защита на деца, Еко таймер, Индикация за почистване на филтъра, Гъвкаво управление на мощността, Памет нагряване, Функция за заключване на бутоните, Minute minder, Пауза, Изключване на звук, Таймер

Индукционни зони с функция за усилване на мощността Booster

Функция за заключване за защита на деца

Индикатор за насищане на филтъра за мазнини

Вид и брой филтри за мазнини: Алуминиев касетъчен, 1

Индикатор за насищане на филтъра от въглен

Диаметър на изхода за въздух: 227 мм

Автоматично изключване за безопасност

Hob2Hood управление

Засичане на съда

made in Germany

Повече информация
марка AEG
ean 7332543819478
Вид индукционен
Брой зони 4
Дизайн фасет
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.