Кафемашина AEG GOURMET 6 EC6-1-6BST

399,00 лв.
На склад
SKU
EC6-1-6BST
купи на изплащане
12 x 37.24 лв.

ПРЕЦИЗЕН КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

 

ТЕХНОЛОГИЯ THERMO BLOCK

Прецизен контрол на температурата. За бързо приготвено кафе с перфектен вкус всеки път. С технология Thermo Block.

ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

 

ФИЛТЪРЕН КОМПЛЕКТ

Разширете възможностите за приготвяне с филтърния комплект. Включва филтър 2 в 1 и E.S.E. вложка, съвместима с кафе дози. Идеален за регулиране на процеса на приготвяне според вкуса Ви.

АВТОМАТИЧЕН КОНТРОЛ НА КОЛИЧЕСТВОТО

 

ПРЕЦИЗНО КОЛИЧЕСТВО. ПЕРФЕКТНО ЕСПРЕСО.

Лесно персонализирайте количеството на всяка порция еспресо. За да пасне идеално на Вашата чаша с натискане на един бутон. С автоматичния контрол на количеството.

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

 

ПОДВИЖНА ТАВИЧКА ЗА ОТТИЧАНЕ

Почистването не може да бъде по-лесно. С подвижната тавичка за оттичане. Подходяща за чаши с височина до 12 см.

ПЪЛНОРАЗМЕРЕН РАЗПЕНИТЕЛ ЗА МЛЯКО

 

СЪЗДАВА ПЕРФЕКТНИЯ ЗАВЪРШЕК

Осигурете на кафето си перфектния завършек с пълноразмерния разпенител за мляко. Мощно запарва млякото за кадифено покритие с бариста качество.

Насладете се на богато и разглезващо кафе с бариста качество. В уюта на собствения си дом всеки път, когато го пожелаете. Открийте защо Gourmet 6 Manual Espresso е ключът към изключителния вкус.

ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ С ФИЛТЪРНИЯ КОМПЛЕКТ Разширете възможностите за приготвяне с филтърния комплект. Включва филтър 2 в 1 и E.S.E. вложка, съвместима с кафе дози. Идеален за регулиране на процеса на приготвяне според вкуса Ви.

Лесно персонализирайте количеството на всяка порция еспресо. За да пасне идеално на Вашата чаша с натискане на един бутон. С автоматичния контрол на количеството.

ПЪЛНОРАЗМЕРНИЯТ РАЗПЕНИТЕЛ ЗА МЛЯКО СЪЗДАВА ПЕРФЕКТНИЯ ЗАВЪРШЕК. Осигурете на кафето си перфектния завършек с пълноразмерния разпенител за мляко. Мощно запарва млякото за кадифено покритие с бариста качество.

Повече информация
марка AEG
ean 7332543838349
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.