Индукционен плот за вграждане AEG IPE74541FB

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

1 579,00 лв.
На склад
SKU
IPE74541FB
купи на изплащане
12 x 147.37 лв.

ИЗЧИСТЕНИЯТ ДИЗАЙН PURE

ВПИСВА СЕ ИДЕАЛНО ВЪВ ВСЕКИ КУХНЕНСКИ СТИЛ

Изчистеният дизайн се слива незабележимо с Вашия работен плот. Когато е изключен, плотът е изцяло черен - не се виждат зони, линии или печат. Когато са включени, зоните за готвене и сензорните контроли оживяват.

УПРАВЛЕНИЕ С LED ПЛЪЗГАЧ

Когато плотът е изключен, не виждате нищо освен красиво черно стъкло. Докоснете потребителския интерфейс на LED плъзгача и плотът оживява. За интуитивно и прецизно управление без компромис с дизайна на кухнята.

ФУНКЦИЯ BRIDGE

ОБЕДИНЯВА ДВЕ ТОПЛИННИ ЗОНИ В ЕДНА ГОЛЯМА

Функцията Мост (Bridge) комбинира две зони на готвене в една, за да пасне на всеки голям или дълъг тиган. Споделяйки една и съща настройка за температура и време, свързаните зони са идеални, когато готвите голяма вечеря или за гости.

HOB2HOOD

РЕГУЛИРА СКОРОСТТА НА ВЕНТИЛИРАНЕ ПРИ ПРОМЯНА В НАГРЯВАНЕТО

Функцията Hob2Hood® свързва плота и абсорбатора. Абсорбаторът автоматично регулира скоростта на вентилиране в зависимост от нагряването без да го докосвате. За мощна екстракция при пържене и по-тиха при къкрене.

ФУНКЦИЯ POWERBOOST

ДОСТИГА ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО

Вече не е необходимо да чакате водата да заври. Функцията PowerBoost Ви предоставя моментален прилив на нагряване, завирайки водата за по-малко от 90 секунди. Идеална е когато Ви е необходимо да кипнете голяма тенджера с вода.

SLIM-FIT PURE 70 CM ИНДУКЦИОНЕН ПЛОТ Плотът AEG Pure 3 съчетава елегантен, синхронизиран дизайн с интуитивни функции. Стъклото от абанос се слива незабележимо с работния плот. Зоните за готвене и управление са невидими до момента, в който не оживеят под върха на пръстите Ви. Превърнете готвенето в истинско удоволствие.
КУЛИНАРНА СИМФОНИЯ ПОД ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ ВИ. Изчиастен като парче черен абанос индукционен плот за готвене, който пасва на всеки стил кухня. Управлението на плот AEG MaxiSense Pure hob става видимо когато е в употреба, придавайки още по-елегантен стил кухнята.
H2H функция - с Hob2Hood Connect, вашият плот е толкова ефективен, че ви помага при отвеждането на въздуха към абсорбатора. Когато плотът се включи, абсорбаторът автоматично започва да работи, адаптирайки се към това, което готвите. Когато печете или пържите, Hob2Hood увеличава силата, за да премахне миризмите, докато при слабо варене и къкрене - намалява силата за по-тиха работа на аспиратора.
Самооразмеряващите се готварски зони MaxiSense® засичат размера и формата на всеки съд. Независимо от размера, плотът нагрява моментално съда без компромис в резултата. Насладете се на максимална гъвкавост в кухнята и пълен кулинарен контрол.

Inteligent Bridge – Ви позволява да контролирате две зони за готвене, сякаш те са една голяма

За да се гарантира най-високо ниво на гъвкавост, зоните за готвене на индукционните котлони автоматично се адаптират към размера на чиниите, което гарантира отлични резултати за готвене, независимо от размера или позицията им 

DirekTouch – прецизна настройка с едно докосване
Индукционни зони с booster функции за мощност
Детектор за съдове
Сензорно управление touch control
OptiFix™ - изключително лесен монтаж
Позиция на управлението: отпред
Осветеност на датчиците
Индикатор за остатъчна топлина
Функция Stop+Go позволяваща пауза на готварският процес
Заключване на управлението
Защита от деца
Автоматично изключане за безопасност
Сигнал с опция за изключване
Програмируем таймер
ОptiHeat контрол за ефективно използване на ел. енергия
Без рамка
Дължина кабел: 1.5 м
Made in Germany

Повече информация
марка AEG
ean 7332543657209
Вид индукционен
Брой зони 4
Дизайн фасет
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.