Индукционен плот за вграждане AEG IKE96654FB

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

2 419,00 лв.
На склад
SKU
IKE96654FB
купи на изплащане
12 x 225.77 лв.

ВИНАГИ ИДЕАЛНО ЧИСТА ПОВЪРХНОСТ

Тъй като стъклокеремичната повърхност остава относително хладка по време на готвене, на този плот нищо не може да загори. Това го прави изключително лесен за забърсване дори и докато готвите на него.

ГОТВЕТЕ БЕЗ ДА СЕ РАЗСЕЙВАТЕ

Този плот има система Hob2Hood, която автоматично активира абсорбатора вкл. осветлението му. при запоюване на работа с плота. Това означава, че вече няма да се разсейвате с настройване, а ще се концентрирате само върху готвенето. Естествено, ако желаете, винаги можете да преминете в ръчен режим.

АДАПТИРАЩАТА СЕ ПОВЪРХНОСТ

ЗА ВСЕКИ СЪД

Зоните за готвене на индукционният плот MaxiSense® се оразмеряват сами. Това означава, че всяка зона установява размерите и формите на съдовете, които използвате, колкото и големи или малки да са те и подгрява точно в съответствие с очетанията на основите им. Вие имате пълен контрол над процеса на готвене и щадите консумацията на енергия.

ОЩЕ ПО-БЪРЗО НАГРЯВАНЕ

С фунция Power booster достигате до желаната температура изключително бързо и можете да кипнете литър вода за 90 секунди: по-бързо и от електрически чайник.

ActiveTouch

При включване на плота и поставяне на съда, ActiveTouch автоматично светва, като интуитивно показва коя зона да използвате. След като бъде избрана, температурата светва в червено, докато другите налични опции остават бели. LED осветлението със задно осветяване също показва къде е разположен съдът. Осигуряване на пълен контрол при готвене.

Индукционен плот 90см

6 готврски зони

ПРИ ВКЛЮЧВАНЕ НА ПЛОТА И ПОСТАВЯНЕ НА СЪДА, LED ПЛЪЗГАЧЪТ АВТОМАТИЧНО СВЕТВА И ИНТУИТИВНО ПОКАЗВА КОЯ ЗОНА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ. При включване на плота и поставяне на съда, ActiveTouch автоматично светва, като интуитивно показва коя зона да използвате. След като бъде избрана, температурата светва в червено, докато другите налични опции остават бели. LED осветлението със задно осветяване също показва къде е разположен съдът. Осигуряване на пълен контрол при готвене.

АДАПТИРАЩАТА СЕ ПОВЪРХНОСТ ЗА ВСЕКИ СЪД Зоните за готвене на индукционният плот MaxiSense® се оразмеряват сами. Това означава, че всяка зона установява размерите и формите на съдовете, които използвате, колкото и големи или малки да са те и подгрява точно в съответствие с очетанията на основите им. Вие имате пълен контрол над процеса на готвене и щадите консумацията на енергия.

С помощта на Функция Мост (Multiple Bridge) можете да сдвоите две зони в една голяма, а ако сдвоите и другите две, получавате една огромна площ, на която можете истински да се развихрите.

Този плот има система Hob2Hood, която автоматично активира абсорбатора вкл. осветлението му. при запоюване на работа с плота. Това означава, че вече няма да се разсейвате с настройване, а ще се концентрирате само върху готвенето. Естествено, ако желаете, винаги можете да преминете в ръчен режим.

Плот със скосена рамка

Разположение на контролните превключватели: Отпред от ляво, от дясно и в центъра

Осветени контролни превключватели

Индукционни зони с бустер функция

Разпознаване на съдовете

Лява предна зона: Индукция, 2300/3200W/180x210mm

Лява задна зона: Индукция, 2300/3200W/180x210mm

Средна предна зона: Индукция, 2300/3200W/180x210mm

Средна задна зона:Индукция, 2300/3200W/180x210mm

Дясна предна зона: Индукция, 2300/3200W/180x210mm

Дясна задна зона: Индукция, 2300/3200W/180x210mm

Функция заключване на плота

Функция детска безопасност

Звуков сигнал с опция за изключване

Прогресивен брояч (Count up timer)

Eco таймер: Eco таймерът изключва нагряването преди края на готвенето, за да използва ефелтивно остатъчната топлина.

Функция таймер

Контрол OptiHeat: 3 степенен контрол за използване на остатъчната топлина

OptiHeat

Лесен монтаж благодарение на модулна система

Основен цвят: Черен

made in Germany

Повече информация
Ширина 910.0000
Височина 510.0000
марка AEG
ean 7332543711130
Вид индукционен
Дизайн фасет
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.