Индукционен плот за вграждане AEG IKE86688FB

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

4 459,00 лв.
На склад
SKU
IKE86688FB
купи на изплащане
12 x 416.17 лв.

TOTALFLEX

ГОТВИТЕ НАВСЯКЪДЕ ПО ПОВЪРХНОСТТА НА ПЛОТА

TotalFlex Ви позволява да готвите със съдове с различни форми и размери. Можете също така да поставяте, премествате и подреждате тенджери и тигани почти навсякъде по голямата повърхност на плота.

ACTIVETOUCH

Когато съдът е поставен върху плота, съответният плъзгач автоматично ще светне за по-голяма яснота при готвене. Интуитивните сензори откриват коя зона възнамерявате да използвате. Което означава, че единственото нещо, което трябва да направите, е да зададете желаната температура, като плъзнете по интерфейса с пръст.

ФУНКЦИЯ POWERBOOST

БЪРЗО И ИНТЕНЗИВНО НАГРЯВАНЕ

Без повече чакане водата в тенджерата да заври. Бутонът PowerBoost генерира мигновено нягряване, което кипва водата за по-малко от 90 сек. Това е по-бързо дори от електрическа кана. Функцията е идеална за варене на картофи и други бързи кулинарни рецепти.

ГОТВЕТЕ БЕЗ ДА СЕ РАЗСЕЙВАТЕ

Този плот има система Hob2Hood, която автоматично активира абсорбатора вкл. осветлението му. при запоюване на работа с плота. Това означава, че вече няма да се разсейвате с настройване, а ще се концентрирате само върху готвенето. Естествено, ако желаете, винаги можете да преминете в ръчен режим.

ПРЕЦИЗНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ВСЯКО ЯСТИЕ

ОТДЕЛЕН ТАЙМЕР НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОНИ

С използването на всяка зона за готвене таймерът може да бъде достъпен бързо и удобно чрез сензорния дисплей. Няма нужда от превключване през менюта или други зони. И тъй като всяки ястия могат да бъдат прецизно сготвени поотделно, имате спокойствието за пълен контрол над процеса на готвене.

Индукционен плот със скосена рамка 78см

Плотът TotalFlex автоматично засича съдове с различни форми и размери и създава специална зона за готвене за тях. Предоставя Ви свободата да премествате тенджери и тигани почти навсякъде по стъклената повърхност.

КОГАТО ПОСТАВИТЕ СЪД ВЪРХУ ПЛОТА, ACTIVETOUCH ЩЕ ВКЛЮЧИ ПРАВИЛНИТЕ КОНТРОЛИ. Когато съдът е поставен върху плота, съответният плъзгач автоматично ще светне за по-голяма яснота при готвене. Интуитивните сензори откриват коя зона възнамерявате да използвате. Което означава, че единственото нещо, което трябва да направите, е да зададете желаната температура, като плъзнете по интерфейса с пръст.

HOB2HOOD® РЕГУЛИРА АВТОМАТИЧНО СКОРОСТТА НА ВЕНТИЛИРАНЕ ПРИ ПРОМЯНА НА НАГРЯВАНЕТО. Функцията Hob2Hood® включва абсорбатора и светлините, когато започнете да готвите на плота. Благодарение на нея вентилирането се регулира автоматично, а ръцете Ви са фокусирани изцяло върху готвенето.

ФУНКЦИЯ POWERBOOST ЗА УСИЛВАНЕ НА МОЩНОСТТА ЗА БЪРЗО И ИНТЕНЗИВНО НАГРЯВАНЕ. Без повече чакане водата в тенджерата да заври. Бутонът PowerBoost генерира мигновено нягряване, което кипва водата за по-малко от 90 сек. Това е по-бързо дори от електрическа кана. Функцията е идеална за варене на картофи и други бързи кулинарни рецепти.

Разположение на контролните превключватели: Отпред от ляво, от дясно и в центъра

Осветени контролни превключватели

Цифрови индикации за всяка зона

Индукционни зони с бустер функция

Разпознаване на съдовете

Лява предна зона: Индукция, 2000/3200W/180x220mm

Лява задна зона: Индукция, 2000/3200W/180x220mm

Средна предна зона: Индукция, 2000/3200W/180x220mm

Средна задна зона:Индукция, 2000/3200W/180x220mm

Дясна предна зона: Индукция, 2000/3200W/180x220mm

Дясна задна зона: Индукция, 2000/3200W/180x220mm

Функция заключване на плота

Функция детска безопасност

Звуков сигнал с опция за изключване

Прогресивен брояч (Count up timer)

Eco таймер: Eco таймерът изключва нагряването преди края на готвенето, за да използва ефективно остатъчната топлина.

Функция таймер. ПОЛУЧАВАТЕ ТОЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ВСЯКО ЯСТИЕ С ИНДИВИДУАЛНИТЕ ТАЙМЕРИ НА ЗОНИТЕ ЗА ГОТВЕНЕ. Таймерът на всяка зона за готвене може да бъде достъпен бързо и удобно чрез сензорния дисплей без превключване през менюта или други зони. И тъй като всяко ястие може да бъде точно зададено по време, се гарантира абсолютен контрол върху процеса на готвене.

Контрол OptiHeat: 3 степенен контрол за използване на остатъчната топлина OptiHeat

Лесен монтаж благодарение на модулна система

Основен цвят: Черен

Външна дължина на захранващия кабел: 1.5

made in Germany

Повече информация
Дълбочина 52.0000
Ширина 78.0000
Височина 4.4000
марка AEG
ean 7332543797851
Вид индукционен
Дизайн фасет
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.