Индукционен плот SenseBoil за вграждане AEG NII84B10AB

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

1 369,00 лв.
На склад
SKU
NII84B10AB
купи на изплащане
12 x 127.77 лв.

СЕНЗОР ЗА КИПЕНЕ

 

Сензорът за кипене засича надигащите се мехурчета и автоматично регулира настройките на температурата, намалявайки я до контролирано къкрене. Край на наблюдението, спестявайки Ви време и енергия.

ИНДИВИДУАЛНИ КОНТРОЛИ НА ЗОНИТЕ

 

ПЪЛНА ГЪВКАВОСТ

Насладете се на пълна гъвкавост, докато готвите любимото си ястие. Управлението на отделните зони е лесно за навигиране и Ви позволява интуитивно да контролирате всяка зона за готвене на Вашия плот. Увеличете мощността, когато е необходимо, задайте индивидуални таймери и други.

ТАЙМЕР НА ПЛОТА

 

ЗОНИТЕ ЗА ГОТВЕНЕ СЕ ДЕАКТИВИРАТ АВТОМАТИЧНО

Вграденият таймер може да бъде настроен до един час и автоматично ще изключи плота, когато изтече. За прецизни резултати всеки път.

HOB2HOOD

 

РЕГУЛИРА СКОРОСТТА НА ВЕНТИЛИРАНЕ ПРИ ПРОМЯНА В НАГРЯВАНЕТО

Функцията Hob2Hood® свързва плота и абсорбатора. Абсорбаторът автоматично регулира скоростта на вентилиране в зависимост от нагряването без да го докосвате. За мощна екстракция при пържене и по-тиха при къкрене.

ФУНКЦИЯ POWERBOOST

 

ДОСТИГА ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО

Вече не е необходимо да чакате водата да заври. Функцията PowerBoost Ви предоставя моментален прилив на нагряване, завирайки водата за по-малко от 90 секунди. Идеална е когато Ви е необходимо да кипнете голяма тенджера с вода.

SLIM-FIT PURE 80 CM ИНДУКЦИОНЕН ПЛОТ Плотът AEG Pure 3 съчетава елегантен, синхронизиран дизайн с интуитивни функции. Стъклото от абанос се слива незабележимо с работния плот. Зоните за готвене и управление са невидими до момента, в който не оживеят под върха на пръстите Ви. Превърнете готвенето в истинско удоволствие.

Има по-вълнуващи неща от това да гледате как водата кипва. Индукционният плот 7000 SenseBoil® разпознава надигащите се мехурчета и автоматично намалява степента на кипене до слабо къкрене. Фокусът е във финото прецизиране на вкусовете и овладяването на всяко ястие.

КУЛИНАРНА СИМФОНИЯ ПОД ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ ВИ. Изчиастен като парче черен абанос индукционен плот за готвене, който пасва на всеки стил кухня. Управлението на плот AEG MaxiSense Pure hob става видимо когато е в употреба, придавайки още по-елегантен стил кухнята.

H2H функция - с Hob2Hood Connect, вашият плот е толкова ефективен, че ви помага при отвеждането на въздуха към абсорбатора. Когато плотът се включи, абсорбаторът автоматично започва да работи, адаптирайки се към това, което готвите. Когато печете или пържите, Hob2Hood увеличава силата, за да премахне миризмите, докато при слабо варене и къкрене - намалява силата за по-тиха работа на аспиратора.
Самооразмеряващите се готварски зони MaxiSense® засичат размера и формата на всеки съд. Независимо от размера, плотът нагрява моментално съда без компромис в резултата. Насладете се на максимална гъвкавост в кухнята и пълен кулинарен контрол.

Inteligent Bridge – Ви позволява да контролирате две зони за готвене, сякаш те са една голяма

За да се гарантира най-високо ниво на гъвкавост, зоните за готвене на индукционните котлони автоматично се адаптират към размера на чиниите, което гарантира отлични резултати за готвене, независимо от размера или позицията им 

DirekTouch – прецизна настройка с едно докосване
Индукционни зони с booster функции за мощност
Детектор за съдове
Сензорно управление touch control
OptiFix™ - изключително лесен монтаж
Позиция на управлението: отпред
Осветеност на датчиците
Индикатор за остатъчна топлина
Функция Stop+Go позволяваща пауза на готварският процес
Заключване на управлението
Защита от деца
Автоматично изключане за безопасност
Сигнал с опция за изключване
Програмируем таймер
ОptiHeat контрол за ефективно използване на ел. енергия
Без рамка
Дължина кабел: 1.5 м
Made in Germany

Повече информация
марка AEG
ean 7333394013077
Вид индукционен
Брой зони 4
Дизайн фасет
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.