Индукционен плот SenseBoil+Fry за вграждане AEG NIG64B30AB

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

1 949,00 лв.
На склад
SKU
NIG64B30AB
купи на изплащане
12 x 181.91 лв.

АСИСТИРАНО ГОТВЕНЕ СЪС SENSE BOIL&FRY

 

Интелигентните сензори за готвене Sense Boil&Fry са идеалният помощник в кухнята. Плотът автоматично ще се настрои на правилната температура и ще предотврати прекипяване – независимо дали пържите яйца или варите яхния.

СЕНЗОРЕН ДИСПЛЕЙ COOKSMART

 

АСИСТИРАНО ГОТВЕНЕ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ

Пълноцветният TFT сензорен дисплей прави постигането на фантастични резултати без усилие, просто с натискането на един бутон. Гответе ръчно или се възползвайте от нашите опции за асистирано готвене, за да изведете готвенето си на следващото ниво.

ФУНКЦИИ ЗА АСИСТИРАНО ГОТВЕНЕ С ЛЕСНИ НАСОКИ

 

Функциите за асистирано готвене имат най-добрите настройки за изключителни резултати, съобразени с това, което правите. Ястията предоставят стъпка по стъпка насоки за готвене, за да разширите успешно и лесно своя репертоар.

ГЪВКАВО ГОТВЕНЕ С ФУНКЦИЯТА BRIDGE

 

Мостовата функция Ви позволява да свържете две отделни зони за готвене, за да създадете голяма, обединена зона за готвене. Това означава, че се създава равномерно разпределение на топлината по цялата повърхност – идеално за по-големи тенджери или планча грил.

ЕКОЛОГИЧНИ СЪВЕТИ НА ДИСПЛЕЯ ЗА УСТОЙЧИВО ГОТВЕНЕ

 

Eco Tips автоматично показва практически съвети, за да ви помогне да пестите енергия, без да правите компромис с резултатите. Гответе без усилие по-устойчиво и същевременно сервирайте фантастична храна.

СЕНЗОРЕН ДИСПЛЕЙ COOKSMART. АСИСТИРАНО ГОТВЕНЕ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ Пълноцветният TFT сензорен дисплей прави постигането на фантастични резултати без усилие, просто с натискането на един бутон. Гответе ръчно или се възползвайте от нашите опции за асистирано готвене, за да изведете готвенето си на следващото ниво.

Интелигентните сензори за готвене Sense Boil&Fry автоматично регулират топлината, за да предотвратят прекипяване и да осигурят идеалното количество топлина за приготвяне на Вашата храна. Изключителни резултати и спестяване на енергия – независимо дали варите паста или печете пържола.

ФУНКЦИИ ЗА АСИСТИРАНО ГОТВЕНЕ С ЛЕСНИ НАСОКИ Функциите за асистирано готвене имат най-добрите настройки за изключителни резултати, съобразени с това, което правите. Ястията предоставят стъпка по стъпка насоки за готвене, за да разширите успешно и лесно своя репертоар.

Има по-вълнуващи неща от това да гледате как водата кипва. Индукционният плот 8000 SenseBoil® разпознава надигащите се мехурчета и автоматично намалява степента на кипене до слабо къкрене. Фокусът е във финото прецизиране на вкусовете и овладяването на всяко ястие.

ЕКОЛОГИЧНИ СЪВЕТИ НА ДИСПЛЕЯ ЗА УСТОЙЧИВО ГОТВЕНЕ Eco Tips автоматично показва практически съвети, за да ви помогне да пестите енергия, без да правите компромис с резултатите. Гответе без усилие по-устойчиво и същевременно сервирайте фантастична храна.

H2H функция - с Hob2Hood Connect, вашият плот е толкова ефективен, че ви помага при отвеждането на въздуха към абсорбатора. Когато плотът се включи, абсорбаторът автоматично започва да работи, адаптирайки се към това, което готвите. Когато печете или пържите, Hob2Hood увеличава силата, за да премахне миризмите, докато при слабо варене и къкрене - намалява силата за по-тиха работа на аспиратора.
Самооразмеряващите се готварски зони MaxiSense® засичат размера и формата на всеки съд. Независимо от размера, плотът нагрява моментално съда без компромис в резултата. Насладете се на максимална гъвкавост в кухнята и пълен кулинарен контрол.

Inteligent Bridge – Ви позволява да контролирате две зони за готвене, сякаш те са една голяма

За да се гарантира най-високо ниво на гъвкавост, зоните за готвене на индукционните котлони автоматично се адаптират към размера на чиниите, което гарантира отлични резултати за готвене, независимо от размера или позицията им 

DirekTouch – прецизна настройка с едно докосване
Индукционни зони с booster функции за мощност
Детектор за съдове
Сензорно управление touch control
OptiFix™ - изключително лесен монтаж
Позиция на управлението: отпред
Осветеност на датчиците
Индикатор за остатъчна топлина
Функция Stop+Go позволяваща пауза на готварският процес
Заключване на управлението
Защита от деца
Автоматично изключане за безопасност
Сигнал с опция за изключване
Програмируем таймер
ОptiHeat контрол за ефективно използване на ел. енергия
Без рамка
Дължина кабел: 1.5 м
Made in Germany

Повече информация
марка AEG
ean 7333394007700
Вид индукционен
Брой зони 4
Дизайн фасет
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.