Пране

ПЕРАЛНИ AEG

Изберете перална машина AEG, която може да освежава носените дрехи с пара - идеален начин да ги поддържате свежи между пранетата. А може би по-важно за Вас е пералнята да оптимизира използвания перилен препарат? Можете да перете любимите си вълнени дрехи безопасно в и двете. Получавате и сигурността на 10 години фабрична гаранция на инверторния мотор.

ПЕРАЛНИ СЪС СУШИЛНЯ AEG

Освободете повече пространство у дома като използвате пералня със сушилня AEG. Със същите възможности като отделни машини, тя Ви позволява в един цикъл да изперете и изсушите и най-деликатните материи. Получавате и сигурността на 10 години фабрична гаранция на инверторния мотор.

СУШИЛНИ AEG

Изберете най-подходящата за Вашия гардероб сушилня AEG. Невероятно ефективно изсушаване на голям обем дрехи. Нежна и безопасна обработка за коприната и вълната. Получавате и сигурността на 10 години фабрична гаранция на инверторния мотор.

ПЕРАЛНИ Electrolux

Намерете най-добрата пералня за вас. Такава, която се съобразява с Вашия график, освежава дрехите Ви с пара и е безопасна за деликатните материи и вълнените дрехи, иначе предвидени само за ръчно пране.

ПЕРАЛНИ СЪС СУШИЛНЯ Electrolux

Спестете място с пералня със сушилня. Също толкова добра, колкото две отделни машини, с нея можете да перете и сушите дрехите си наведнъж.

СУШИЛНИ Electrolux

Открийте най-добрата сушилня, която да се грижи за дрехите ви, дори за деликатните материи като вълна и коприна.

Пазаруване по
Опции за пазаруване
Категория
  1. Перални 36
  2. Сушилни 20
  3. Перални със сушилня 12
  4. Аксесоари и препарати 13
Electrosound AEG и Electrolux © 2024.