Хладилник за вграждане Liebherr IRDe 5121 Plus

Получавате 5 години (2+3 години) гаранция на уреда и 10 години (2+8 години) гаранция на компресора при регистрация на закупен уред в рамките на 60 дни от датата на покупка в онлайн платформата на Liebherr. Регистрацията се извършва на home.liebherr.com/getplus.

2 359,00 лв.
На склад
SKU
IRDe 5121 Plus

SoftSystem

 

От закуската до среднощното похапване – има много причини да отворите и затворите хладилника. И наистина е забавно с нашия Liebherr: благодарение на SoftSystem вратата на хладилника се затваря меко, внимателно и сигурно, както и приятно леко и тихо. Бутилките, съхранявани във вътрешната част на вратата, остават на сигурно място – нищо не дрънка, нито се клати.

EasyFresh

 

Нашето отделение EasyFresh гарантира свежестта от пазара в дома ви. Независимо дали плодовете или зеленчуците са разопаковани, тук всичко се съхранява оптимално. Благодарение на плътното уплътнение хранителните продукти увеличават влажността на въздуха в отделението. Така остават свежи за по-дълго време.

SuperSilent

 

Ехо – слушайте внимателно: Вашият Liebherr е толкова тих, че трябва да наострите уши, за да го чуете. Какво има зад него? Всички хладилни компоненти като компресори, клапани, вентилатори и изпарители са оптимизирани и перфектно съчетани помежду си. За да чувате в кухнята само това, което искате.

SmartDeviceBox

 

Искате ли да сте подготвени за бъдещето на интелигентния дом?

Вашият Liebherr с удоволствие ще ви съдейства за това: Можете да го преоборудвате с помощта на SmartDeviceBox, който може да включи Liebherr онлайн. SmartDeviceBox може да се инсталира в няколко лесни стъпки и моментално разкрива пред вас разнообразни дигитални възможности.

Сензорен екран

 

Сензорният екран ви позволява лесно и интуитивно да работите с вашия Liebherr. Всички функции са ясно подредени на екрана. С леко натискане с пръста можете например лесно да изберете функциите или да проверите текущата температура на вашия хладилник.

Диодно странично осветление, от двете страни

 

За бърз преглед в хладилника: Благодарение на диодното страничното осветление от двете страни можете да имате поглед над хранителните си продукти по всяко време. Диодите са разположени така, че големият ви хладилник също да свети с хранителните продукти в него. Тъй като диодите са интегрирани встрани в страничните стени, ценната използваема площ остава напълно свободна.

Хладилник за пълно вграждане с door-on-door монтаж на вратите

Общ нетен обем 286 литра

Нетен обем хладилник 259 литра

Нетен обем на фризера 27 литра

Тип дисплей LCD

Отваряне на вратата Дясно сменяемо

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class E

Ниво на шум 35 dB

Отделение за зеленчуци & плодове

Поставка за бутилки

Поставка за яйца

Брой компресори 1

Годишна енергийна консумация 171 kWh Дневен разход на енергия 0.468 kWh

Климатичен клас SN-T

Брой рафтове хладилник 4 стъклени

Брой рафтове на врата 3

Система за размразяване на хладилника Автоматична

Брой вентилатори 1

Повече информация
Енергиен клас E
No Frost Не
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.