Виноохладител за вграждане AEG KWK884520M

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.04.2023 - 31.12.2023

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

2 739,00 лв.
На склад
SKU
KWK884520M
купи на изплащане
12 x 255.64 лв.

ДИРЕКТЕН КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

 

С този охладител за вино можете да сте сигурни, че бутилките Ви се съхраняват при точно необходимата температура. Директният контрол на температурата Ви позволява да настроите температурата от 5 до 20 градуса.

СЪХРАНЯВАЙТЕ ДО 18 БУТИЛКИ

 

Съхранявайте до 18 бутилки в този компактен охладител за вино. Дори да имате ограничено пространство в кухнята си, с този охладител за вино винаги ще има какво да сервирате.

СЪХРАНЕНИЕ НА ГОЛЕМИ БУТИЛКИ

 

Шампанско или просеко, този охладител за вино може да побере бутилки, които се различават по размер и форма. Гъвкавият му дизайн разполага с повече пространство между рафтовете, което позволява съхранението на виното в различни позиции без да е необходимо да коригирате настройката. Получавате гъвкаво съхранение на Вашите колекции вино.

Виноохладител за вграждане 

Общ нетен капацитет: 49 л

Енергиен клас F

Хладилник за вграждане с врата и рамка за декоративен панел

Стъклена врата, устойчива на UV лъчи

Електронно управление на температурата с цифрови индикации

Рафтове на хладилника: 2 дървени с пълна ширина + 1 пластмасова основа с пълна ширина, Дървени Осветление на хладилника: Вътрешно LED

Панти на вратата: Падащи

Крачета на уреда: регулируеми крачета

450 мм височина за вграждане

Телескопични дървени рафтове.

Този компактен охладител за вино съхранява до 18 бутилки вино, така че винаги ще имате достатъчно бутилки, готови за сервиране и можете да зарадвате гостите си с вино, охладено до идеалната температура.

Тази компактна винарска изба предлага най-добрия стил и гъвкавост. С тази винарска изба можете да сте сигурни, че бутилките ви се съхраняват при точно необходимата температура. Директният контрол на температурата ви позволява да настроите температурата от 5 до 20 градуса. Перфектно съвпада с останалите кухненски уреди от AEG.

Независимо дали шампанско или просеко, този охладител за вино може да побере бутилки, които се различават по размер и форма. Гъвкавият му дизайн разполага с повече пространство между рафтовете, което позволява съхраняването на виното в различни позиции, без да е необходимо да коригирате настройката. Поддържане на всяка една колекция охладена и разнообразна.

Този охладител за вино има елегантен, безшевен завършек. Проектиран без никакви дръжки, той се отваря с леко натискане. Той също се подравнява с други уреди AEG, поддържайки безупречен вид в кухнята

Повече информация
Дълбочина 54.5000
Ширина 55.5000
Височина 45.0000
Енергиен клас F
No Frost Не
ean 7332543789771
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.