Сувид вакумиращо чекмедже AEG KDK911423M

5 години гаранция*

Период на промоцията: 1 април – 31 декември 2022г. 

Важи само за едра бяла домакинска техника след регистрация. 

За регистрация и пълните условия на промоцията посетете www.aeg.bg

3 909,00 лв.
На склад
SKU
KDK911423M

ВАКУУМНО ЗАПЕЧАТВАНЕ

 

Подгответе и запечатайте съставките за ястието в най-удобното за Вас време. Можете да бъдете сигурни, че свежестта и вкусът ще бъдат перфектно запазени до момента на приготвянето на ястието.

ЗАПАЗВА СВЕЖЕСТТА

 

ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ

Професионалното вакуумиращо чекмедже запазва свежестта на храната до три пъти по-дълго в сравнение със стандартно съхранение в хладилник.

МАРИНОВАНЕ

 

Пресъздайте автентични вкусове от целия свят като мариновате храната с традиоционни подправки. Поставете храната и подправките във вакуумиращото чекмедже, затворете капака и натиснете бутона. Тази специална функция е внимателно разработена, за да намали драстично времето за мариноване, което Ви позволява да създадете забележителни ястия с отличителен вкус.

CombiVac чекмеджето Ви позволява да използвате професионален вакуум технология в собствения си дом и да се създаде изключителни аромати - отваря се цяла нова гама от кулинарни възможности.

Всички продукти, заедно с подправките се запечатват предварително във вакумни торбички и след това се готвят на пара на ниска температура. Превъзходно запечатва всички вкусове на предварително приготвената храна, преди фазата на готвене.Това засилва вкусовете и гарантира отлична текстура на ястието.

Този начин на готвене се използва отдавна в най-добрите ресторанти със звезди от Michelin за неизменно постигане на превъзходни резултати и при най-сложните рецепти. Благодарение на дългогодишна работа с професионални шеф-готвачи, AEG пренася този опит във Вашата кухня.

Функции: мариноване, макс. вакумиране, мин.вакумиране, средно вакумиране, време за вакумиране.

Сензорно управление с LED подсветка.

Подходящ за всички парови фурни с функции за SousVide готвене.

Повече информация
Тип чекмедже вакуумно
Функции мариноване, средно вакумиране, максимално вакумиране, минимално вакумиране
ean 7332543495047
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.