Подочистачка робот iRobot Braava Jet 240

Промо цена 299,00 лв. 479,00 лв.
Спестявате 180 лв.
На склад
SKU
Braava Jet 240

Навигация iAdapt

 

Технологията iAdapt 2.0 е разработена в сътрудничество с NASA и работи като вграден GPS. Навигационният куб iAdapt 2.0 произвежда сигнал, който Braava използва, за да определи положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат почистени. Когато приключи работата си, Braava винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването - още една от възможностите на технологията iAdapt 2.0.

Режим виртуална стена

 

Ако е необходимо да почистите специфична част от помещението, то тогава включете режим виртуална стена, като задържите бутон CLEAN. Braava jet създава виртуална стена зад себе си и почиства помещението отпред и в страни.

Приложение iRobot HOME

 

С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате Braava Jet 240 дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате.

Умна, лесна за управление и добре почистваща - това е новата Braava jet, най-компактната роботизирана подочистачка. Подходяща е за кухни, бани и други помещения. Ако се нуждаете от почистване на пода, то тогава Braava jet е правилният избор за вас.

Braava jet предлага 3 вида подложки за еднократна употреба – за мокро, влажно и сухо почистване. Всички подложки са ароматизирани, което означава, че подът ви ще бъде ароматизиран по време на почистването. След края на почистването, натиснете бутона, който освобождава подложката, и тя автоматично пада в кофата за боклук.

Размер на почиствана площ:
от 20 до 25 m 2
Батерия: Li-Ion 1950 mAh
Време за зареждане: 2 часа
Консумация по време на
почистването: максимум 30W
Размери: 170x178x84 мм
Тегло:1.2 кг
Повече информация
Тип подочистачка
Площ на почистване с едно зареждане от 20кв.м до 25кв.м.
Време за зареждане до 2ч.
Интелигентни технологии Мобилно приложение iRobot Home,  iAdapt 2.0
Подходяща за твърди настилки
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.