Пералня със сушилня AEG L8WBC61S

1 799,00 лв.
На склад
SKU
L8WBC61S

ДЪЛГОТРАЙНА ЗАЩИТА

 

Патентованата технология ÖKOMix гарантира най-равномерното пране и сушене с едно зареждане. С тази технология препаратът за пране и омекотителят се смесват предварително с вода, за напълно разтваряне и активиране, още преди навлизане в барабана. Първа по рода си технология за равномерно смесване и разпределяне на препаратите, за да докоснат всяка нишка.

DUALSENSE

 

БЕЗОПАСНО ПРАНЕ И СУШЕНЕ НА ДЕЛИКАТНИ МАТЕРИИ

Технологията DualSense настройва подходящата температура и движения на барабана според различните материи. Програмата се адаптира спрямо количеството на зареденото пране и всичко – от тежки якета до меки суитчъри е изпрано и изсушено с едно зареждане. Край на ръчното пране или носенето на химическо чистене. Имате цялостно и качествено решение за пране и сушене.

АДАПТИРАЩИ СЕ ПРОГРАМИ

 

АБСОЛЮТНО УДОБСТВО

Технолохия ProSense® автоматично настройва времето и консумацията на електроенергия, в зависимост от зареждането. Това позволява удобно и икономично протичане на програмите - само с необходимото минимално време за изпиране, независимо дали изпирате само една риза или голямо количество пране.

ПРОГРАМА NonStop

 

Пране и сушене с едно зареждане

Програмата NonStop ÖKOPower 4h/5kg с капацитет 5 кг. предлага най-ефективното изпиране + изсушаване на пазара, за възможно най-кратко време, с пестене на време и електроенергия.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА С ПАРА

 

ОСВЕЖАВАНЕ НА ДРЕХИТЕ

Програмата с пара не само освежава дрехите, но и отпуска нишките им, което спестява гладенето. По-малко гладене означава по-малко износване на тъканите. Дрехите Ви продължават да изглеждат безупречно всеки ден.

Свободностояща пералня със сушилня

Енергиен клас: B

Капацитет на зареждане: 10кг

Максимална скорост на центрофугиране: 1600об./мин.

Капацитет на сушене: 6кг

Новата комбинирана пералня със сушилня ÖKOKombi с технология ÖKOMix предварително смесва препаратът за пране иомекотителят с вода, за напълно разтваряне и активиране, ощепреди навлизане в барабана. Всяка нишка е почистена и защитена.

Патентованата технология ÖKOMix гарантира най-равномерното пране и сушене с едно зареждане. С тази технология препаратът за пране и омекотителят се смесватпредварително с вода, за напълноразтваряне и активиране, ощепреди навлизане в барабана. Първа по рода си технология за равномерносмесване и разпределяне напрепаратите, за да докоснат всяканишка.

Новата Kombi пералня със сушилня с технология DualSense задава прецизно подходящата температура и движения на барабана, в зависимост от зареждането. Можете да поверите всичко на този уред - от якета до деликатни изделия, с увереността, че ще бъдат изпрани и изсушени по най-щадящият възможен начин.

Технолохия ProSense® автоматично настройва времето и консумацията на електроенергия, в зависимост от зареждането. Това позволява удобно и икономично протичане на програмите - само с необходимото минимално време за изпиране, независимо дали изпиратесамо една риза или голямоколичество пране.

Технология DualSense адаптира програмата с подходяща температура и движения на барабана в зависимост от вида на тъканите. По-ниски щадящи температури и контролирани обороти на барабана гарантират максимална грижа както за деликатните материи, така и за връхни дрехи или устойчиви тъкани.

Тази пералня със сушилня е със сертификат Woolmark Blue за безопасно пране и сушене на деликатни и вълнени изделия за ръчно пране. Сертификатът Woolmark Blue за пране и сушене гарантира безопасно пране и сушене на деликатни и вълнени изделия за ръчно пране.

Програми:Памук, Икономична памук, Синтетика, Деликатни, Вълна плюс, Outdoor (връхни дрехи), OKOPOWER (5kg/4h), Пара освежаване, Изплакване (настр. обороти), Центрофуга / Изпомпване •

Контрол на баланса на прането в барабана

Защита от наводнения

Детска защита

Опция отложен старт

Инверторен мотор за по-добри резултати и изключително тиха работа

Made in Italy

Повече информация
Дълбочина 66.0000
Ширина 59.7000
Височина 84.8000
Капацитет на пране 10 kg
Капацитет на сушене 6 kg
Тип сушилня кондензационна
Енергиен клас B
Енергиен клас(пране/сушене) E
Инверторен мотор Да
Максимални обороти 1600
Функция добавяне на пара Не
OKOmix технология Да
OKOKombi Да
Технологии ProSense®, DualSense
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.