Пералня AEG L8FBC69ASA

 - приложение My AEG Care

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.04.2023 - 31.12.2023

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

Промо цена 2 099,00 лв. 2 459,00 лв.
Спестявате 360 лв.
На склад
SKU
L8FBC69ASA
купи на изплащане
12 x 195.91 лв.

ÖKOPOWER

 

ПОЧИСТЕТЕ ДРЕХИТЕ СИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ЧАС

ÖKOPower е ежедневната програма за пране, която Ви предоставя всичко необходимо. Изпира дрехите само за 59 минути, постигайки страхотни резултати с по-малко консумация на енергия. Това е идеалната програма за ежедневна употреба без компромиси в резултатите или разхода на ресурси.

AUTODOSE

 

ДОЗИРА ПРЕЦИЗНО ПРЕПАРАТА

Интелигентните сензори на AutoDose изчисляват точното количество перилен препарат и омекотител, като защитават дрехите от преждевременно износване поради използване на прекомерно количество препарати. Класическите памучни дрехи устояват на скъсване трикратно по-дълго време. *направен тест с прилагане на сила върху памук, изпран на 30°, с автоматично дозиране на препарата, 30 изпирания с AEG срещу 10 изпирания на конкурентна пералня.

MY AEG CARE

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ НАСТРОЙКИ НА ПРАНЕ

Изпитайте персонализирани грижи, като свържете перални уреди към приложението My AEG Care. И използвайте AEG експертиза отвсякъде. Задайте адаптирани програми от разстояние, получете препоръки за цикъла на вашите дрехи и получавайте известия, когато прането ви е готово. Персонализирани грижи за пране на една ръка разстояние.

PROSTEAM

 

ПО-МАЛКО ЗА ГЛАДЕНЕ - СВЕЖИ ДРЕХИ

Пералните машини AEG използват пара като бърз и лесен начин за освежаване на намачканите дрехи, така че да са готови веднага за обличане. Кратките, щадящи програми с пара премахват безопасно миризмите и намаляват гънките по сухите тъкани. Можете също да завършите програмата на изпиране с нежна пара, така че дрехите да не се нуждаят от или да им трябва само леко изглаждане.

ÖKOMIX

 

ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ ПРИ ПРАНЕ

С ÖKOMix всяка следа от почистващ препарат и омекотител се смесва с вода, разтваря се и се активира напълно преди дори да навлезе в барабана. Това е първата технология за перални машини, която разпределя почистващия препарат и омекотителя напълно равномерно с гаранция за почистване и грижа към всяка тъкан.

Перална машина с предно зареждане

Енергиен клас: B

Максимална скорост на центрофугиране: 1600 об./мин.

Капацитет на зареждане: 9 кг

AUTODOSE ДОЗИРА ПРЕЦИЗНО ПРЕПАРАТА С ЕКСПЕРТНА ГРИЖА Интелигентните сензори на AutoDose изчисляват точното количество перилен препарат и омекотител, като защитават дрехите от преждевременно износване поради използване на прекомерно количество препарати. Класическите памучни дрехи устояват на скъсване трикратно по-дълго време. *направен тест с прилагане на сила върху памук, изпран на 30°, с автоматично дозиране на препарата, 30 изпирания с AEG срещу 10 изпирания на конкурентна пералня.

Възможност за WiFi свързаност. Изпитайте персонализирани грижи, като свържете перални уреди към приложението My AEG Care. И използвайте AEG експертиза отвсякъде. Задайте адаптирани програми от разстояние, получете препоръки за цикъла на вашите дрехи и получавайте известия, когато прането ви е готово. Персонализирани грижи за пране на една ръка разстояние.

Изключително ниска консумация 0.58 kWh, 55 л. за програма памук на 60°C с 9 кг. зареждане.

OkoMix - иновативна технология за предварително смесване на препарат и омекотител с вода

Система за директно впръскване на смесени вода и препарат в барабана

Програма, предназначена специално за копринени тъкани с внимателно изпиране и центрофуга

Програми за изпиране: Памук, Икономична памук, OKOPower, Синтетика, Деликатни, Вълна/Коприна, Пара, Антиалергична, 20мин - 3кг, Outdoor (Връхни дрехи), Самопочистване на пералнята, Дънки, Деним (дънки), Спално бельо, Олекотени завивки, Спорт, Микрофибър, Хавлиени кърпи, Полар, Работни дрехи, пердета, Изплакване (настр. обороти), Изпомпване, Центрофуга

Опция допълнително изплакване

Опции за пестене на време

Опция за третиране на петна

Контрол на баланса на прането в барабана Fuzzy Logic технология, адаптираща програмата в зависимост от прането

Опция отложен старт

Система за изплакване без пяна

Брой на отделенията за препарати: 4

Защита за деца

Крачета: 4 регулируеми

Устойство за защита от преливане с Aqua Control сензор

Повече информация
Дълбочина 65.9000
Ширина 59.6000
Височина 84.7000
Капацитет на пране 9 kg
Енергиен клас B
Инверторен мотор Да
Максимални обороти 1600
Функция добавяне на пара Да
OKOmix технология Да
OKOKombi Не
Технологии Fuzzy Logic, Aqua Control, AutoDose
ean 7332543800308
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.