My AEG

ЗАПОЧНЕТЕ ДНЕС 

Открийте вдъхновение с всяко плъзване или допир на екрана и получете максимума от вашите уреди. Максимизирайте силата на паровата ви фурна и постигнете невероятни кулинарни резултати. Открийте съвети за грижа, които ще направят дрехите ви да изглеждат и да ги усещате като нови за по-дълго. Плюс това можете да регистрирате вашите уреди, да имате достъп до специална информация и услуги, да се свържете с AEG, да свалите ръководства за употреба и още.

ОБОРУДВАН С ВКУСНИ ФУНКЦИИ

Търсене сред стотици вкусни рецепти за готвене с пара и sous vide. Търсете рецепти по вид кухня, алерген, диета или съставки по ваш избор. Искате да сготвите любимите ястия на баба си? Използвайте нашия калкулатор за готвене, за да откриете правилните настройки на модерната фурна. Можете също така да добавите свои собствени бележки към рецептите, да запазите любимите си от тях и да ги споделите в социалните медии. А защо не и да направите и споделите списъка си за пазар?

Вижте приложението My AEG Kitchen

ПРИЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ГО Е ГРИЖА

Открийте съвет за най-добрия начин да премахнете петна и да се грижите за деликатните материи. Уверете се, че ползвате препарат за пране, който ще запази цвета на дрехите ви, пране след пране. Разберете най-сетне какво означават всички онези символи за грижа към дрехата. А защо не и да научите най-добрия начин, с който да поддържате уредите си чисти и ефикасни за невероятно пране и сушене, отново и отново?

Вижте приложението My AEG Care

ПОЛУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ AEG

Използвайте приложението, за да регистрирате уредите си и за да имате достъп до информация и услуги, които са точно за вас. Ръководствата за употреба са налични за сваляне и имате достъп до онлайн отстраняване на неизправности или услуги по поддръжката от AEG. Можете дори да проучите информацията за предстоящи курсове по готвене на AEG (налични в някои държави).

Electrosound AEG и Electrolux © 2020.