Хладилник за вграждане AEG SKE818F1DC

2 089,00 лв.
На склад
SKU
SKE818F1DC

FLEXISHELF

 

СЪХРАНЕНИЕ НА ПО-ВИСОКИ ПРЕДМЕТИ

Насладете се на гъвкаво съхранение в хладилника с FlexiShelf. Предната част се плъзга безпроблемно под останалата зона, за да побере по-високи предмети.

НАПЪЛНО ИЗДЪРПВАЩО СЕ ОТДЕЛЕНИЕ

 

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО СВЕЖИТЕ ПРОДУКТИ

Насладете се на пълна видимост и достъп до свежите Ви храни с напълно издърпващото се отделение. Иновативният дизайн Ви позволява да го издърпате докрай за още по-лесен начин за съхранение и изваждане на продуктите.

ВЪТРЕШНОТО LED ОСВЕТЛЕНИЕ

 

Вътрешното LED осветление излъчва дискретна, мека светлина, грееща равномерно във вътрешността на хладилника. В допълнение на това, LED крушките са по-малки и енергийноефективни в сравнение със стандартните крушки - безспорно по-икономичният избор.

ЕЛЕКТРОННО СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ НАСТРОЙКИТЕ

Панелът и LED дисплеят предлагат лесен достъп до температурата и общите настройки. Прецизирайте всичко за превъзходно съхранение на Вашите продукти.

Хладилник за пълно вграждане с door-on-door монтаж на вратите

Клас енергийна ефективност : F

Нетен обем на хладилното отделение: 310 л

Изключително тих: само 35 dB

Технологията DynamicAir поддържа постоянен въздушен поток, за да гарантира стабилна температура в целия хладилник. Всеки рафт е равномерно охладен навсякъде, запазвайки качеството на храната за по-дълго време.

Дисплеят за температурата с усъвършенствано сензорно управление Ви позволява да поемете пълен контрол върху условията на съхранение на храната. Управлението е толкова лесно, че можете да регулирате настройките прецизно с най-лекото докосване на пръста си. Дисплеят дава обратна връзка за текущата температура и избраните функции.

Благодарение на специалната си структура от въглен, филтърът CleanAir абсорбира лошите миризми в хладилника, като по този начин предотвратява тяхното въздействие върху естествения вкус и аромати на Вашата храна.

ТЕХНОЛОГИЯТА MULTIFLOW СЪХРАНЯВА ИДЕАЛНО ВАШАТА ХРАНА. MultiFlow защитава качеството на храната, като поддържа стабилна температура и влажност в целия хладилник. Множеството въздушни канали позволяват активна циркулация на студения въздух, достигащ до всеки ъгъл.

Оставянето на вратата на хладилника или фризера отворена, води до загуба на енергия и повишаване на температурата, както и до потенциален риск от разваляне на храната. Ето защо вратите са проектирани да се затварят сами меко, тихо и прецизно, ако ги забравите случайно отворени.

Автоматично размразяване на хладилното отделение

Функция Coolmatic за бързо охлаждане на свежи храни

Функция Holiday за минимизиране на консумацията на енергия при продължително отсъствие, избягвайки мухъла и неприятните миризми

Сензорно управление с цифрови индикатори

Звуков и визуален предупредителен сигнал за отворена врата

Рафтове на хладилника: 4 пълна ширина +1 регулируем

Устойчиво стъкло пълна ширина

Осветление на хладилника: 1, Вътрешно LED , С ефект "изгряване"

Панти на вратата: Дясна позиция § обръщаеми 1780 мм височина за вграждане

Външна дължина на захранващия кабел: 2.4м

made in Italy

Повече информация
Енергиен клас F
No Frost Не
Общ капацитет (нето) 310 L
Капацитет на хладилника(нето) 310 L
Иновативни технологии DynamicAir
Специални функции Holiday
ean 7332543730520
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.