Хладилник за вграждане AEG SKE818E9ZC

2 299,00 лв.
На склад
SKU
SKE818E9ZC

ОТДЕЛЕНИЕ LONGFRESH

 

ЗАЩИТАВА КАЧЕСТВОТО НА ДЕЛИКАТНИТЕ ХРАНИ

Отделението LongFresh 0°C предоставя отлична среда за защита на най-деликатните храни. С температура по-студена от останалата част на хладилника, отделението е подходящо за съхранение на риба, месо, сирена и други деликатни храни. Снабдено е и с контрол на влажността, за да се избегне изсушаване. За внимателно подбрани продукти, съхранени с аромат и вкус.

ТЕХНОЛОГИЯ MULTIFLOW

 

СЪХРАНЯВА ИДЕАЛНО ВАШАТА ХРАНА

MultiFlow защитава качеството на храната, като поддържа стабилна температура и влажност в целия хладилник. Множеството въздушни канали позволяват активна циркулация на студения въздух, достигащ до всеки ъгъл.

ВЪТРЕШНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ

 

Вътрешното LED осветление излъчва дискретна, мека светлина, грееща равномерно във вътрешността на хладилника. В допълнение на това, LED крушките са по-малки и енергийноефективни в сравнение със стандартните крушки - безспорно по-икономичният избор.

Хладилник за пълно вграждане с door-on-door монтаж на вратите

Клас енергийна ефективност : E

Нетен обем на хладилното отделение: 200 л

Нетен обем на LongFresh зоната за охлаждане (chill): 75 l

Изключително тих: само 37 dB

За да се запази червеният цвят на филето от телешко месо и да се осигури сладката свежест на опашката на омар, е необходимо да ги охладите с внимание и прецизност. Отделението с 0°С в хладилниците AEG Ви позволява да избирате и регулирате настройките на влажността и температурата във всяко чекмедже. Всеки продукт е охладен и съхранен при оптимални условия.

ОТДЕЛЕНИЕТО LONGFRESH ЗАЩИТАВА КАЧЕСТВОТО НА ДЕЛИКАТНИТЕ ХРАНИ. Отделението LongFresh 0°C предоставя отлична среда за защита на най-деликатните храни. С температура по-студена от останалата част на хладилника, отделението е подходящо за съхранение на риба, месо, сирена и други деликатни храни. Снабдено е и с контрол на влажността, за да се избегне изсушаване. За внимателно подбрани продукти, съхранени с аромат и вкус.

Дисплеят за температурата с усъвършенствано сензорно управление Ви позволява да поемете пълен контрол върху условията на съхранение на храната. Управлението е толкова лесно, че можете да регулирате настройките прецизно с най-лекото докосване на пръста си. Дисплеят дава обратна връзка за текущата температура и избраните функции.

Благодарение на специалната си структура от въглен, филтърът CleanAir абсорбира лошите миризми в хладилника, като по този начин предотвратява тяхното въздействие върху естествения вкус и аромати на Вашата храна.

ТЕХНОЛОГИЯТА MULTIFLOW СЪХРАНЯВА ИДЕАЛНО ВАШАТА ХРАНА. MultiFlow защитава качеството на храната, като поддържа стабилна температура и влажност в целия хладилник. Множеството въздушни канали позволяват активна циркулация на студения въздух, достигащ до всеки ъгъл.

Оставянето на вратата на хладилника или фризера отворена, води до загуба на енергия и повишаване на температурата, както и до потенциален риск от разваляне на храната. Ето защо вратите са проектирани да се затварят сами меко, тихо и прецизно, ако ги забравите случайно отворени.

Автоматично размразяване на хладилното отделение

Функция Coolmatic за бързо охлаждане на свежи храни

Сензорно управление с цифрови индикатори

Звуков и визуален предупредителен сигнал за отворена врата

Рафтове на хладилника: 3 пълна ширина +1 регулируем

Устойчиво стъкло пълна ширина

Отделение с 0° 

Осветление на хладилника: 1, Вътрешно LED , С ефект "изгряване"

Панти на вратата: Дясна позиция § обръщаеми 1780 мм височина за вграждане

Вентилирана система на охлаждане на хладилника DynamicAir

Общ нетен капацитет (л): 275

Външна дължина на захранващия кабел: 2.4м

made in Italy

Енергиен стикер може да свалите от ТУК

Повече информация
Дълбочина 55.0000
Ширина 55.6000
Височина 178.3000
Енергиен клас E
No Frost Не
Общ капацитет (нето) 275 L
Капацитет на хладилника(нето) 200 L
Капацитет на LongFresh зона (нето) 75 L
Иновативни технологии DynamicAir, CleanAir, MultiFlow
ean 7332543720415
Electrosound AEG и Electrolux © 2020.