Двузонов охладител за вино AEG AWUD040B8B

Период на промоцията за 5г. - гаранция: 01.02.2024 - 31.12.2024

Регистрация и условия на промоцията на www.aeg.bg

3 799,00 лв.
На склад
SKU
AWUD040B8B
купи на изплащане
12 x 354.57 лв.

DUAL-ZONE PRO

 

ЧЕРВЕНИ И БЕЛИ ВИНА ГОТОВИ ЗА СЕРВИРАНЕ

Dual-Zone Pro се предлага с две независими отделения, които могат да се настройват индивидуално, за да съхраняват Вашите вина на оптимални температури за сервиране: 6–12C за бели или пенливи вина и 14–20C за червени. Или задайте една зона между 12–14C за охладителя.

OENO CELLAR MANAGEMENT

 

УПРАВЛЯВАЙТЕ СВОЯТА КОЛЕКЦИЯ С ПРИЛОЖЕНИЕ

Управлявайте Вашата колекция от вина с приложението OENO Cellar Management. Реализирано от Vivino и усъвършенствано от нашия екип от сомелиери, приложението Ви позволява да сканирате, проследявате, управлявате и презареждате колекцията си на една ръка разстояние.

CELLARING PRO 5 FUNDAMENTALS

 

ЗАЩИТИТЕ ВИНОТО СИ

Ние гарантираме, че качеството на Вашето вино е перфектно защитено благодарение на Cellaring Pro 5 Fundamentals: температурна стабилност, автоматична влажност над 50%, тъмна зона за съхранение, среда без вибрации и качествен въздушен поток.

Виноохладител за вграждане под плот

Цвят/ дизайн на хладилника: Black Matt Glass

СЪХРАНЯВАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ И БЕЛИТЕ ВИНА ГОТОВИ ЗА СЕРВИРАНЕ С DUAL-ZONE PRO. Dual-Zone Pro се предлага с две независими отделения, които могат да се настройват индивидуално, за да съхраняват Вашите вина на оптимални температури за сервиране: 6–12C за бели или пенливи вина и 14–20C за червени. Или задайте една зона между 12–14C за охладителя.

Температурен диапазон от +5С до +18С

Познавачите на вино знаят, че най-добрите бутилки заслужават най-добрите условия. Ето защо AEG проектира гамата охладители за вино с възможност за избор от различни стилове, които отговарят на вкуса и размера на колекцията вино. Охладителят поддържа оптимална температура, предотвратява изсушаването на корковете и развива богатия аромат във всяка бутилка.

8000 Perfect Shelving показва Вашата колекция от вина с изтеглящи се, първокласни дървени рафтове. Проектирани с оптимално разстояние, за да побере всички най-важни бутилки от 750 ml, включително любимото Ви шампанско без да надрасква етикетите им.

Регулируемите дървени рафтове осигуряват идеалната повърхност за съхранение на вашите вина хоризонтално. По този начин потопеният корк образува уплътнение, което предотвратява навлизането на въздух в бутилката и евентуално окисляване на виното.

Управлявайте Вашата колекция от вина с приложението OENO Cellar Management. Реализирано от Vivino и усъвършенствано от нашия екип от сомелиери, приложението Ви позволява да сканирате, проследявате, управлявате и презареждате колекцията си на една ръка разстояние.

Стъклена врата, устойчива на UV лъчи

Ниво на шум: само 38 dB

Електронно управление на температурата с цифрови индикации

Рафтове на хладилника: 6 пълна ширина, Дървени

Осветление на хладилника: Вътрешно LED

Цвят/ дизайн на хладилника: Черен + Стъкло

Панти на вратата: Дясна позиция § обръщаеми

Регулируеми крачета 

Температурни зони: 2

Климатичен клас: N-ST

Максимум бутилки "Бордо" 0.75 л: 40

Повече информация
Енергиен клас G
No Frost Не
марка AEG
ean 7332543813414
Electrosound AEG и Electrolux © 2024.